Et samarbejde om træpaneler

Træpaneler i forskellige farver, modeller og stilarter

Vil du forhandle vores træpaneler?

Vi er på udkig efter nye samarbejdspartnere, der brænder for design og lækkert håndværk. Uanset om du er stor eller lille, fysisk eller digital, så er vi klar til at understøtte dig i samarbejdet og med dit salg.

Bliv klogere på et samarbejde og materialer herunder. Kontakt os gerne såfremt vi skal drikke en kop kaffe sammen.

Få vores katalog

Vores katalog er en professionelt kurateret udgivelse, der viser hele udvalget af vores træpaneler i attraktive interiørarrangementer. Katalogets omslag er minimalistisk, hvilket understreger stilen og det moderne element af de tilbudte løsninger.

Katalogerne er en uvurderlig inspirationskilde for slutbrugeren og giver omfattende information om produkterne, så kunderne nemmere kan træffe en beslutning.

Få vores katalog
Få vores katalog

Samples - Box Prime Edition

Vores Prime Edition samplebox er en praktisk og æstetisk tiltalende løsning til at fremvise en prøve af vores "Prime"-træpaneler og få et indtryk af farve samt materiale.

Prøverne kommer i en enkel æske med et miljøvenligt design. Indvendigt finder du en række pænt arrangerede prøver som nemt kan tages ud og sammenlignes. Dette giver slutbrugeren gode muligheder for at matche dem med deres interiør.

Vores Prime Edition prøveboks er et oplagt sæt til vores forhandlere, der ønsker at tilbyde sofistikerede træpaneler på en minimalistisk og brugervenlig måde.

Samples - Box Prime Edition

Samples - Box Allure Edition

Vores Allure Edition prøveboks er et elegant designet og funktionelt sæt, der inkluderer en række prøver på vores træpaneler. Prøveboksen giver vores forhandlere mulighed for at præsentere dem for kunder og sammenligne panelernes teksturer og farver med andet interiør.

Box Allure letter beslutningsprocessen og øger muligheden for at finde det helt rigtige match nemmere. Det er et ideelt værktøj, der understøtter salgs- og designprocessen ved at tilbyde en visuel og intuitiv oplevelse af produktet.

Samples - Box Allure Edition
Samples - Box Allure Edition

Displaybooks - Prime & Allure Edition

Vores displayløsninger er et andet praktisk værktøj for forhandlerne. Denne viser et kurateret udvalg af vores kollektioner.

Hver side i displayløsningen viser prøver fra forskellige samlinger, fastgjort med velcro for nem afmontering og praktisk sammenligning med andre designelementer. Der medfølger tekniske tegninger af panelerne hvilket giver en forståelse af deres form og dimensioner. Dette hjælper med projektplanlægning og indretning.

Displayløsningen fungerer altså ikke kun som et praktisk katalog, men også som en inspirerende portefølje, der hjælper med at visualisere det endelige resultat i et givent rum.

Displaybooks - Prime & Allure Edition

Expo - Basic Prime Edition

Expo Basic Prime Edition er et æstetisk designet vægdisplay, der måler 138 x 175 cm.

Den øverste del af udstillingen viser hele udvalget af vores paneler. Den nederste del inkluderer fire modeller af vægpaneler, hver med en højde på 85 cm. og monteret direkte på væggen. Dette giver den fulde visuelle effekt af de tilbudte løsninger.

Dette display er den perfekte løsning til at demonstrere de mange indretningsmuligheder med vores træpaneler. Løsningen er særligt god til fysiske butikker samt showrooms.

Expo - Basic Prime Edition
Expo - Basic Prime Edition

Expo - Tower Prime & Allure Edition

Vores Expo Tower Prime & Allure Edition er en innovativ præsentationsløsning med en højde på 195 cm. Dette udstillingsstativ er placeret på en roterende base med en diameter på 60 cm., hvilket gør det nemt og brugervenligt at vise hele produktsortimentet.

Den roterende base forbedrer standens funktionalitet markant ved at give adgang til alle sider af udstillingen, uden at man behøver at bevæge sig rundt om den. Dette er særdeles nyttigt i udstillingsområder med begrænset plads.

Expo - Tower Prime & Allure Edition

Expo - Premium

Expo Premium er en omhyggeligt designet marketingdisplay, der fremviser en samling af vores eksklusive træpaneler.

Hver panelprøve står klart markeret, hvilket gør det nemt at identificere de forskellige modeller og farver. Den præsenterede stand måler 2,5 meter i bredden og 2,5 meter i højden, hvilket giver mulighed for en imponerende præsentation af produkterne.

Premium er vores mest omfattende og bedstkonverterende løsning. Har du vægplads i din forretning eller i dit showroom, så er dette en god opstilling, der giver brugerne det fulde overblik.

Expo - Premium
Expo - Premium

Skal vi tales ved om mulighederne?

Tlf: +45 3020 7075
E-mail: info@traepaneler.dk

eller brug formularen herunder

Contact Form